Βιομηχανική Ψύξη και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας - DEPIA
  • English
Εφαρμογές / Βιομηχανική Ψύξη και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας - DEPIA
Βιομηχανική Ψύξη και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας - DEPIA
Βιομηχανική Ψύξη Εξοινόμηση Εν

Βιομηχανική Ψύξη και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας - DEPIA

H DEPIA Automations είναι μια παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρία αυτοματισμού με δεκάδες υλοποιημένες εφαρμογές στο ενεργητικό της και απόλυτα εξειδικευμένη στον τομέα της Βιομηχανικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Η πολυετής συνεργασία της με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στον κόσμο, έχουν εφοδιάσει την DEPIA με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, ολοκληρωμένη φιλοσοφία προσέγγισης και υλοποίησης εφαρμογών, καθώς και την έχουν εδραιώσει στον χώρο της βιομηχανικής ψύξης σαν μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες.

Στις παρακάτω παραγράφους, αναφέρονται οι παράγοντες κλειδιά που η εταιρεία μας στηρίζει τη δυναμικότητά της.

Φιλοσοφία εφαρμογών βιομηχανικής ψύξης

Τα έργα βιομηχανικής ψύξης, αποτελούν εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Η φιλοσοφία αντιμετώπισης των εφαρμογών είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες που κάνουν την επιχείρηση μας να ξεχωρίζει. Η διαχείριση των εφαρμογών ψύξης γίνεται ολοκληρωμένα, με κριτήρια την διασφάλιση της ασφάλειας των συστημάτων και τη μέγιστη σχέση απόδοσης ψύξης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η κάθε εφαρμογή μελετάτε ξεχωριστά και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό του πελάτη. Η επιλογή των υψηλής ποιότητας υλικών, σε συνδυασμό με τον τρόπο προγραμματισμού και τους εξειδικευμένους αλγόριθμους που έχει αναπτύξει η DEPIA, εγγυώνται την άψογη συνεργασία των συστημάτων στην καλύτερη τεχνοοικονομική λύση. Με οδηγό το μεράκι για απόδοση συστημάτων υψηλής ποιότητας, η εταιρεία μας αποδίδει έργα υψηλότερων προδιαγραφών από αυτά που της ζητούνται.

Βιομηχανική Ψύξη

Τεχνογνωσία

Οι απαιτητικές και μεγάλες εφαρμογές, η τεράστια εμπειρία στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς και η συνεχής εκπαίδευση, έχουν συμβάλει στο να χτίσει η DEPIA μια βαθιά τεχνογνωσία που διαχέεται σε ολόκληρο το τεχνικό προσωπικό της.

Η τεχνογνωσία αυτή, μεταφράζεται σε συστήματα βιομηχανικής ψύξης υψηλής ποιότητας και απόδοσης ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Ο συνδυασμός πολλών ψυκτικών συγκροτημάτων, πολλαπλών συμπιεστών, η δυνατότητα απόδοσης λύσεων σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, η λειτουργία σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έως και -50oC, η εξειδικευμένη γνώση στη διαχείριση ψυκτών γλυκόλης και στη βιομηχανική ψύξη με αμμωνία, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά των δυνατοτήτων της επιχείρησης μας.

Επιπλέον, η εποπτεία και απεικόνιση των συστημάτων επιτυγχάνεται με τοπικές οθόνες καθώς και με κεντρικό scada. Το σύστημα εποπτείας και ελέγχου των εγκαταστάσεων, περιλαμβάνει λειτουργίες απομακρυσμένης πρόσβασης καθώς και ενημέρωσης συναγερμών με SMS και email.

Εξοικονόμηση ενέργειας, Απόδοση και Ασφάλεια

Η DEPIA κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών της, ανέπτυξε και δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία νέους εξελιγμένους αλγόριθμους οι οποίοι προσαρμόζονται απόλυτα σε οποιαδήποτε ενεργειακά δεδομένα ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη σχέση εξοικονόμησης ενέργειας και απόδοσης ψύξης. Επιπλέον, η εξοικονόμηση ενέργειας μεριμνάται και επιτυγχάνεται σε όλα τα επίπεδα της εφαρμογής και σε συνδυασμό με τη τεχνοτροπία προγραμματισμού, διασφαλίζουν την ασφάλεια των μηχανοστασίων τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τα ίδια ψυκτικά συγκροτήματα.

Τα παραπάνω επιτεύγματα, απορρέουν από τη μακρόχρονη εμπειρία της DEPIA σε μεγάλες εφαρμογές βιομηχανικής ψύξης παγκοσμίου επιπέδου όπου δοκιμάστηκαν και απέδειξαν την αξία τους.

Τυποποίηση

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας στον τομέα της Βιομηχανικής Ψύξης, καρποφόρησε την εξειδίκευση και προήλθε από πλήθος απαιτητικών και πολύ δύσκολων εφαρμογών που υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Όλα τα παραπάνω απέδωσαν στην επιχείρηση μας ένα από τα καλύτερα εφόδια στην υλοποίηση των εφαρμογών Βιομηχανικής ψύξης: την τυποποίηση.

Η τυποποίηση έχει επιτευχθεί σε όλα τα επίπεδα των εφαρμογών όπως χρήση αλγορίθμων, φιλοσοφία προγραμματισμού, εμπειρία χρήστη, απεικόνιση και επιλογή υλικών. Η γνώση αυτή μεταδίδεται σε όλο το τεχνικό προσωπικό που είναι άρτια εκπαιδευμένο σε όλο το φάσμα των εφαρμογών βιομηχανικής ψύξης.

Με την χρήση της τυποποίησης, η DEPIA γίνεται άκρως ανταγωνιστική παρέχοντας υψηλής ποιότητας συστήματα αλλά και γρήγορους χρόνους υλοποίησης και υποστήριξης προς τους πελάτες της.

Υπόλοιπα Προϊόντα