Βιομηχανία Μετάλλου

Machine Tools - Load/Unload

Bιομηχανικά ρομπότ για εφαρμογές σε όλους τους τύπους μηχανών: μονόκλινα, δίδυμα και πολλαπλούς άξονες, περιστροφικά/γραμμικά μηχανήματα μεταφοράς, κέντρα κατεργασίας/χτυπήματος και λείανση, λειαντικά, κοπτικά καθώς και υπερτελειωτικά μηχανήματα.

High Speed Machining

Η γκάμα ρομπότ κοπής λέιζερ 6 αξόνων της Stäubli προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ακριβούς ελέγχου τροχιάς, εκτεταμένης εμβέλειας, υψηλής ταχύτητας και συμπαγούς μεγέθους. Αυτά τα ρομπότ έχουν κλειστή δομή και μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή για να διευκολύνουν την κοπή και το χειρισμό εξαρτημάτων. Αυτή η αυξημένη ευελιξία βελτιώνει την παραγωγικότητα σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Laser Cutting

Στη βιομηχανία πλαστικών, τα ρομπότ Stäubli επιδεικνύουν την ικανότητά τους σε εργασίες κοπής νερού ή λέιζερ σε καθημερινή βάση. Αυτές οι τεχνολογίες είναι κατάλληλες για αναδιαμόρφωση σε πλαστικά μέρη. Επιπλέον, όλα τα ρομπότ της βασικής γκάμας είναι συμβατά με κινητούς άξονες της αγοράς, για όλους τους τύπους επανεπεξεργασίας, είτε πρόκειται για παραγωγή  είτε για ειδική γραμμή.

Washing and Cleaning

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις πλυσίματος έχουν αυξήσει την παραγωγή και βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Τα βιομηχανικά ρομπότ πλύσης Stäubli HE είναι ειδικά σφραγισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χειριστούν το πιεστικό νερού και στο  υλικό που γίνεται η κατεργασία. Είναι επίσης αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν μια σειρά χημικών διαλυμάτων, τόσο σε όξινα όσο και σε αλκαλικά περιβάλλοντα. Είναι τέλεια για εφαρμογές καθαρισμού χαμηλής και υψηλής πίεσης, απολίπανσης, ξεβγάλματος και στεγνώματος.

Finishing

Από τις παραδοσιακές εφαρμογές έως τις ηλεκτροστατικές διαδικασίες, τα ρομπότ Stäubli Paint καλύπτουν όλες τις ανάγκες φινιρίσματος σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών: εξαρτήματα αυτοκινήτων, οικιακές συσκευές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά κ.λπ.