Βιομηχανία Πλαστικών

Loading - Unloading

Για τη βιομηχανία πλαστικών, τα ρομπότ Stäubli είναι σε θέση να εκτελούν εκφόρτωση, μεταφορά overmolding, tapping και τοποθέτηση ενθέτων ή λειτουργιών IML/IMD (In-Mold Labeling/Decoration) με πολύ μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα.

Secondary Operations

H γκάμα των ρομπότ Stäubli 4 και 6 αξόνων εγγυάται την καλύτερη απόδοση σε συμπληρωματικές λειτουργίες στις γραμμές παραγωγής. Οι ρομποτικοί βραχίoνες μπορούν να πραγματοποιήσουν  λειτουργίες όπως: Μηχανική συναρμολόγηση πολλών τμημάτων, τοποθέτηση ενθεμάτων με ή χωρίς όραση, συναρμολόγηση με λέιζερ, καθρέφτη, υπερηχογράφημα, υπέρυθρη συγκόλληση, διανομή συγκολλητικών, στεγανωτικών, συνδετήρων, τοποθέτηση θερμών ή κρύων ενθεμάτων λείανσης και αμμοβολής

Reshaping Operations

Στη βιομηχανία πλαστικών, τα ρομπότ Stäubli επιδεικνύουν την ικανότητά τους σε εργασίες κοπής με νερό ή λέιζερ σε καθημερινή βάση. Αυτές οι τεχνολογίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για αναδιαμόρφωση σε πλαστικά μέρη. Επιπλέον, όλα τα ρομπότ της βασικής γκάμας είναι συμβατά με κινητούς άξονες της αγοράς, για όλους τους τύπους επανεπεξεργασίας, είτε πρόκειται για παραγωγή  είτε για ειδική γραμμή.

Finishing Operations

Οι ρομποτικοί βραχίονες Stäubli είναι απαραίτητοι για τις εργασίες ζωγραφικής και διακόσμησης. Με την κλειστή δομή τους και τη μεγάλη ακαμψία τους, τα ρομπότ της Stäubli είναι απαραίτητα στον τομέα της ζωγραφικής. Εγγυώνται υψηλή απόδοση, ακρίβεια και επαναληψιμότητα τροχιών. Στον τομέα της εκτύπωσης, το ρομπότ 6 αξόνων Stäubli, σε συνδυασμό με ένα επιπλέον εξάρτημα , μπορεί να αντικαταστήσει πολλά μηχανήματα, εξοικονομώντας χρόνο, χώρο και παραγωγικότητα.