Το Amazon Monitron είναι ένα end-to-end σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση (ML).Βασικό του πλεονέκτημα είναι να ανιχνεύει προβληματικές συμπεριφορές σε βιομηχανικά συστήματα και να μας ενημερώνει για να πραγματοποιήσουμε συντήρηση άμεσα ή σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μειώσουμε ή να προλάβουμε τα διάφορα προβλήματα βλαβών.Το Amazon Monitron απαιτεί εγκατάσταση αισθητήρων και δημιουργία σχετικής υποδομής για συνδεσιμότητα. Αυτό βοηθάει στην συλλογή και αποθήκευση στοιχείων αναλυτικά , όπως και στην προειδοποίηση .

Η Depia Automation P.C. ως συνεργάτης στα συστήματα Amazon Monitron, με τους επιστήμονες και τους εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτει, μπορεί να δώσει μια λύση από το μηδέν σε διάφορες περίπλοκες διαδικασίες και προβλήματα όπως ο εντοπισμός, η προμήθεια του σωστού τύπου αισθητήρων, η εγκατάσταση και η σύνδεση τους με μια πύλη IoT (συσκευή συγκέντρωσης και μετάδοσης δεδομένων) .

Το Amazon Monitron περιλαμβάνει :

1. Aισθητήρες για τη λήψη δεδομένων δόνησης και θερμοκρασίας από τον εξοπλισμό.

2. Συσκευή πύλης για ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο Amazon Web Services (AWS).

3. Την υπηρεσία Amazon Monitron που αναλύει τα δεδομένα για τα μη φυσιολογικά μοτίβα μηχανών χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση (ΜL)

4. Συνοδευτική εφαρμογή για κινητά, για τη ρύθμιση και λήψη αναφορών σχετικά μετη συμπεριφορά λειτουργίας και ειδοποιήσεις για πιθανές αστοχίες στον εξοπλισμό .

Με την εγκατάσταση του Amazon Monitron απο την Depia Automation P.C. και την καθοδήγηση μας, μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση της συμπεριφοράς του εξοπλισμού σας χωρίς να απαιτείται καμία αναπτυξιακή εργασία ή εμπειρία (ML) και να ενεργοποιήσετε την προβλέψιμη συντήρηση του εξοπλισμού σας.

Κόστος οικονομικής παρακολούθησης του εξοπλισμού σας

Η Depia Automation P.C. με το Amazon Monitron σύστημα και την υπηρεσία pay-as-you go, σε σύγκριση με τους συμβατικούς αισθητήρες, σας προσφέρει με χαμηλή επένδυση έναν οικονομικό και ασφαλές τρόπο παρακολούθησης του εξοπλισμού σας.

Εντοπίστε προβλήματα του μηχανήματος σας πριν εμφανιστούν

Το Amazon Monitron εντοπίζει μη φυσιολογικές συνθήκες στα βιομηχανικά σας μηχανήματα. Αυτό σας βοηθά να κάνετε προληπτικές ενέργειες και να μειώσετε το δαπανηρό και μη προγραμματισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Υψηλά πρότυπα ασφάλειας δεδομένων

Το Amazon Monitron με τους αισθητήρες, τις πύλες, την επικοινωνία αυτών όπως και την υπηρεσίας Amazon Monitron, κρυπτογραφεί τα δεδομένα του συστήματος σας σε κατάσταση ηρεμίας και μεταφοράς. Αυτό πραγματοποιείτε είτε με τη χρήση κλειδιών κρυπτογράφησης διαχειριζόμενης AWS, είτε με κλειδιά κρυπτογράφησης που παρέχονται από τον πελάτη. Οι αισθητήρες και οι πύλες του Amazon Monitron επαληθεύονται επίσης για την γνησιότητά τους χρησιμοποιώντας μοναδικά κλειδιά ταυτότητας που δημιουργούνται κατά τη στιγμή της παραγωγής της συσκευής. Αυτό σας διασφαλίζει ότι κακόβουλες συσκευές δεν μπορούν να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία.

Παρακολούθηση του εξοπλισμού σας μόνο σε λίγα λεπτά

Με την εγκατάσταση του Amazon Monitron συστήματος (Sensors και Gateways etc. ) απο την Depia Automation P.C. και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Amazon Monitron, μποτείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε την κατάσταση του εξοπλισμού σας μόνο σε λίγα λεπτά. Το Amazon Monitron αναλύει αυτόματα τα δεδομένα και σας στέλνει ειδοποίηση όταν ανιχνεύει μη φυσιολογικές συνθήκες του μηχανήματος.

Βελτίωση και αυξήση της ακρίβειας του συστήματος σας

Για την αύξηση της ακρίβειας του συστήματος σας, οι τεχνικοί στην εφαρμογή για κινητά μπορούν να εισαγάγουν σχόλια σχετικά με τις ειδοποιήσεις και το Amazon Monitron μαθαίνει από αυτά τα σχόλια και με την πάροδο του χρόνου βελτιώνεται συνεχώς.

Αισθητήρες Amazon Monitron

Με την βοήθεια της Depia Automation P.C. μπορείτε να εγκαταστήστε τους ασύρματους αισθητήρες της Amazon Monitron σε περιστρεφόμενο εξοπλισμό όπως κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, ανεμιστήρες και αντλίες για να μετρήσετε τους κραδασμούς και τη θερμοκρασία. Στη συνέχεια μεταφέρετε με ασφάλεια τα δεδομένα στο AWS Cloud χρησιμοποιώντας το Amazon Monitron Gateways.

Πύλη Amazon Monitron

Τα Amazon Monitron Sensors μεταφέρουν τα δεδομένα αυτόματα και με ασφάλεια στο AWS χρησιμοποιώντας τα Amazon Monitron Gateways.

Οι πύλες Amazon Monitron συνδέονται με τους αισθητήρες μέσω Bluetooth Low Energy (BLE) και με AWS μέσω Wi-Fi.

Οι πύλες και οι αισθητήρες ενημερώνονται αυτόματα over-the-air (OTA), παρέχοντας βελτιώσεις συστήματος καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασής σας.

Υπηρεσία Amazon Monitron ML

Τα δεδομένα του αισθητήρα αναλύονται αυτόματα χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση (ML) για τον εντοπισμό μη φυσιολογικών συνθηκών εξοπλισμού που μπορεί να απαιτούν συντήρηση.

Εφαρμογή για κινητά Amazon Monitron

Στην εφαρμογή για κινητά Amazon Monitron μπορείτε να δείτε τις αναγνώσεις των αισθητήρων.

Η εφαρμογή σάς στέλνει ειδοποιήσεις push όταν εντοπίζεται μη φυσιολογική συμπεριφορά ώστε να μπορείτε να διαγνώσετε το πρόβλημα να ενεργήσετε προληπτικά

Τώρα με την Depia Automation P.C. εγκαταστήστε το ΑΜΑΖΟΝ ΜΟΝΙΤRΟΝ, εντοπίστε τη μη φυσιολογική συμπεριφορά του μηχανήματος σας , ενεργοποιείστε την προγνωστική συντήρηση και κερδίστε όλα τα πλεονεκτήματα αυτών .

Πλεονεκτήματα :

1. Σύμφωνα με μελέτες η προγνωστική συντήρηση :

– αυξάνει την παραγωγικότητα κατά 25%

– μειώνει τις βλάβες 70%

– χαμηλώνει το κόστος της συντήρησης 25%.

2. Εντοπίζονται γρήγορα τα προβλήματα, αποστέλλονται ειδοποιήσεις δεδομένων και μπορούν να γίνουν επισκευές χωρίς να πραγματοποιηθεί απρόβλεπτη διακοπή της ροής εργασίας.

3. Η πλήρης εξάντληση του κύκλου ζωής ενός εξαρτήματος. Στο παρελθόν, σε ένα εξάρτημα θα πραγματοποιούταν αντικατάσταση σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να αποφευχθεί η διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας λόγω καταστροφής του εξαρτήματος.

4. Μικρότερη αποθήκη ανταλλακτικών . Η παραγγελία ενός εξαρτήματος/ανταλλακτικού μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το προγνωστικό σύστημα δώσει ειδοποίηση.

Γενικότερα, η εγκατάσταση ενός συστήματος Amazon Monitron απο την Depia Automation P.C. διασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον έλεγχο και τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων σας με αποτέλεσμα την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.